Chat with us

FIGYELEM: A megnövekedett eladások miatt a napi megrendelések száma korlátozott. Ma, , jelenleg van KÉSZLETEN LÉVŐ termék, és küldjük 24 órán belül. Siessen, és rendelje meg most!

RENDELD MEG MOST

SPÓROLJ AKÁR 75%-OT

a villanyszámla*MAGAS SZÁMLÁK A VILLANYRA?
KAPCSOLD BE AZ
Tesla Saver ECO-T
SPÓROLJ PÉNZT
MINDEN
HÓNAPBAN

Az Ön villanyszámlája megnövekedett? Elviselhetetlen összeget kell fizetni havonta csak az alapvetőekért, készülékek miatt otthoni vagy irodában? A szakértők szerint minden régióból, mint a magyaroknál is a villanyszámla idén még növekedni fog, mert a villamosenergia-árak emelkednek. Az árak az új szabályozás szerint, mint például a közelgő új adó széndioxid-kibocsátás is, az áram is drágul. És ez a formája a vártnál magasabb energetikai szolgáltatás lesz mindenfelé, ami drámaian magas számlákat fizettet meg.

RENDELD MEG MOST

Vess véget a villanyszámla folyamatos növekedésének. Kapcsolj be egy innovatív eszközt az energiatakarékosságra - Tesla Saver ECO az otthonodban, irodában vagy a műhelyben. Ez az eszköz nem olyan, mint más termékek a magyar piacon, és nem szabad összekeverni őket. Tesla Saver ECO hírneve és hatékonysága nemzetközileg is ismert. Egy innovatív, forradalmi energiatakarékos technológián alapszik, amelyet arra terveztek, hogy a villamosenergia-költségeket a lakásban, házban vagy üzlethelyiségekben 75% -al csökkentse.* Tesla Saver ECO abban a pillanatban elkezd dolgozni, és takarékoskodni a villamos energiával és a pénzzel, mihelyt bedugod a csatlakozóba.

SPÓROLJ
75%-OT*

Az Tesla Saver ECO optimalizálja, és javítja az elektromos hálózat hatékonyságát. Szűrőként szolgál, amely tisztítja a nem kívánt impulzusokat, kieséseket, zajt és a feszültséget, és stabilizálja a tápfeszültséget, így optimalizálja az energiafogyasztást ezáltal takarékoskodik az energiával és a pénzzel.* Tesla Saver ECO kihatással van minden olyan készülékre, amely zavarokat okozhat a hálózatban. Így takarékoskodik a villamos energiával a légkondicionálóknál, hűtőszekrényeknél, mosógépeknél, porszívóknál, televízióknál, számítógépeknél, fénycsöves világításnál, mosogatógépnél, fagyasztónál, irodai berendezéseknél és így tovább.* Még az összes A osztályú energiatakarékos berendezéseknél is, az Tesla Saver ECO maximális energia megtakarítást nyújt a háztartásokban, és jelentősen csökkenti a villanyszámlát.*

TESLA SAVER ECO HASZNA

 • 75%-al sökkenti a villanyszámlát*
 • Kitűnő a használata a háztartásban és az irodában
 • Minden berendezésre alkalmas
 • Biztonságos a hálózatra és a családodra
 • Egyszerű a használata: Csak kapcsold be
 • Optimalizálja az áramfogyasztást*
 • Meghosszabbítja a berendezések élettartamát*
 • Az eredmények garantáltak

Rendeld meg az Tesla Saver ECO-t, a folytatásban található megrendelőlap kitöltésével, és győződj meg arról, hogy a villanyszámlád csökkenni kezd, minden különösebb erőfeszítésed nélkül. Ezzel a forradalmian új, energiatakarékosságot segítő eszközzel legyőzheted az elektromos energiát forgalmazó monopóliumot, és több pénz fog maradni a zsebedben. Sikerül majd megtakarítanod az előző számlák akár 75% -át is minden hónapban!* Emellett, az alacsonyabb energiafogyasztás zöldebb, és tisztább bolygót jelent!

Tesla Saver ECO nélkül
Tesla Saver ECO-al
PÉNZT
SPÓROLSZ*

AZ TESLA SAVER ECO MIÉRT SZÜKSÉGSZERŰ VÁLASZTÁS?

 1. Tesla Saver ECO kiváló minőségű és technológiájú egyedülálló termék. A gép rendelkezik a szükséges igazolásokkal. Sok termék az európai piacon sikertelenül próbálja utánozni az Tesla Saver ECOt. Csak az eredetinek szabad hinni.
 2. Tesla Saver ECO kiváló minőségű, hatékony, a világon bevált, elismert energiamegtakarítási eszköz, amely boldoggá tett több ezer családot, és segített nekik pénzt megtakarítani azáltal, hogy csökkentek a havi számláik.*
 3. Eltérően más hasonló eszközökkel szemben, amik Magyarországon a rendelkezésre állnak, az Tesla Saver ECO három különböző vizsgálaton esett át az európai szabványoknak megfelelően. Tesla Saver ECO sikeresen kiállta ezeket a teszteket és megkapta a szükséges igazolásokat.
 4. Az Tesla Saver ECOt 44 napos garanciával kézbesítjük. Ez mit jelent? Ha nem tudsz megvalósítani villany takarékosságot, 44 napon belül visszaküldheted a készüléket. Mi visszaadjuk a pénzedet.
 5. Az Tesla Saver ECOnek beépített hirtelen feszültség megnövekedés gátló védelme van. Íly módon óv minden berendezést az egész háztartásban.*
 6. Egyszerű a használata - csak kapcsold be és kezdj el takarékoskodni!*
 7. Elérhető konkrét áron!

HIGGYJ AZ ORIGINÁL TERMLKNEK

 • Univerzális - megfelel az otthonodban és az irodában is
 • Beépített védelem hirtelen [i]feszültség [i]megnövekedés és villámlás ellen
 • Hatékony - akár 75% áramot is megspórol*
 • Megfizethető - legjobb ár a piacon
 • Egyszerű a használata - nincs szükség telepítésre
 • 44 napos garancia
 • Jelképes postaköltség

HOGYAN HAT?

Tesla Saver ECO egy forradalmi energiatakarékos technológián alapszik, amelyet arra terveztek, hogy a villamosenergia-költségeket a lakásban, házban vagy üzlethelyiségekben 75% -al csökkentse.* A készüléket egyszerűen be kell dugni a helységben az egyik csatlakozóba. Kihatással van minden olyan készülékre, amely zavarokat okozhat a hálózatban. Így takarékoskodik a villamos energiával a légkondicionálóknál, hűtőszekrényeknél, mosógépeknél, porszívóknál, televízióknál, számítógépeknél, fénycsöves világításnál, mosogatógépnél, fagyasztónál, irodai berendezéseknél.* Van erősebb impulzusú fogyasztód, például két vagy három klíma a házban, az Tesla Saver ECO készüléket mindegyikhez csatlakoztatni kell, hogy az energiatakarékosság maximális legyen.

Spórolsz
31% 22% 17% 34% 12%

Gyakori a számos hálózati hiba. Ezek zavarják a villamos energia kiegyensúlyozott áramlását a háztartás összes készülékében. Az Tesla Saver ECO szerepe, hogy kiszűrje a meghibásodásokat és a kieséseket a hálózatban, és javítsa annak teljesítményét, hogy energiát takarítson meg minden csatlakoztatott eszközön, otthon vagy az irodában. * Ez a forradalmian új eszköz nem csalás. Nem zavarja a fogyasztásmérő működését semmilyen módon sem, és nem is vezet meghibásodáshoz. Valójában úgy működik, hogy javítja a villamos energia minőségét, optimalizálja az elosztását, törli a parazita interferenciákat, és meghosszabbítja a készülék élettartamát.* Így nagyon sok áramot takarít meg, és ezáltal csökkenti a havi villanyszámlákat.* Tesla Saver ECO alkalmas háztartásokban és a vállalkozások számára is. A megtakarítás nagymértékben függ az hálózatra csatlakoztatott készülékektől. Az ügyfeleink visszajelzései szerint, a szabványos háztartásokban az átlagos megtakarítás 50-75%. A készülék megfelel a biztonsági előírásoknak, és 44 napos jótállás van rá.

A megtakarítás, amit az Tesla Saver ECO biztosít, az egyéni és nagyon függ a készülékek típusától és számától, amiket használsz a háztartásban. Az eddigi ügyfeleink azt állítják, hogy a megtakarítás 50 - 75% között mozog.

Módszer Pozitivan Negatív
Oltóanyag eszközök és az áramfogyasztás követése Hozzájárulhatsz a villanyszámla lecsökkentéséhez. Érezheted a spórolást. Nem mindig hatékony. Megköveteli az áldozatokat.
Tesla Saver ECO Köszönve a modern technológiának, javítja a villamos energia minőségét és optimalizálja annak fogyasztást. Használatával megtakaríthatsz akár 75% -ot is az villanyszámlákon.* Nincs.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ TESLA SAVER ECO?

Tesla Saver ECO egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy akár 75% -ot is megtakaríts a villanyszámlán.* Optimalizálja az energiafogyasztást azáltal, hogy stabilizálja a tápfeszültséget. Ily módon, energiát és pénzt lehet megtakarítani.

 • 1

  Eleged van a nagy villanyszámlákból? Nem tudod mit kapcsolj ki a háztartási gépeid közül, mert minden szükséges? A megoldás itt van.

 • 2

  Mindössze annyit kell tennie, hogy kapcsold be az Tesla Saver ECOt a csatlakozóba, és már az első hónapban sokkal alacsonyabb villanyszámlát fogsz kapni.* A készülék használata egyszerű, és használhatod az otthonodban és az irodában is.

 • 3

  Használj minden berendezést ideiglenes leállítások nélkül, és mégis alacsonyabb villanyszámlát kapsz.* Tesla Saver ECO a legjobb megoldás az energia és a pénz takarékossága szempontjából.

DIPLOMÁS MÉRNÖKÖK ÁLLITJÁK:

Takács Renáta

Tesla Saver ECO egy hatékony, elismert energiamegtakarító eszköz. Szakértők tesztelték és bizonyították hatékonyságát és működési elvét. A technológia, amely alapján tervezték, innovatív és kisebb energiafogyasztáshoz vezet. A készülék megszünteti a zajt és kiküszöböli az interferenciát a hálózatban. Ugyanakkor, kiegyenlíti az elektromos hálózaton keresztül az alacsony energiaátvitelt.*

Kovács Olivér

Nincs titkos varázsa, csak az innovatív technológia. Tesla Saver ECO tisztítja a hálózat pusztító hatását és korrigálja a teljesítmény tényezőt. Nagyon hatásos, ahol váltó fogyasztók vannak, vagy motoros fogyasztók, amik állandóan ki és be kapcsolnak, mint például a légkondicionálók, hűtőszekrények, mosógépek, porszívók, televíziók, számítógépek, ipari gépek, fagyasztók, irodai berendezések. Az áram impulzusok hatása, közel 10-szer nagyobb fogyasztáshoz vezetnek, mint a nominálisoké. Ez nagyszabású zavarhoz vezethet a rendszerben. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az energiát a sárba dobjuk. Ez szükségtelen energiafogyasztást eredményez, aminek a végeredménye nagyobb ... villanyszámla. Az Tesla Saver ECO-el 50-75%-os energia megtakarítást érhet el, valós és szavatolt eredményt biztosít.*

Lovas Ottó

Az Tesla Saver ECO-el a megtakarítás valós, és az ára lényegesen alacsonyabb, mint más hasonló termékeké a piacon, amikről hamisan azt állítják, hogy energiát takarítanak meg. Tesla Saver ECO használata garantáltan csökkentett energiafogyasztáshoz vezet. Innovatív technológia felhasználásával tervezték, amelynek működési elve hasonló az A osztályú energiatakarékos készülékekhez. Az Tesla Saver ECO optimalizálja a villamos energia árát, de nem csak egy bizonyos típusú készülék számára, hanem a háztartásban az összes készülék számára, ami a hálózatra van csatlakoztatva.*

A FELHASZNÁLÓINK TAPASZTALATA:

 • Pásztor Matilda

  "Bátyám vett Tesla Saver ECOt az elmúlt évben. Használja azóta is, dícséri és ajánlja. Elégedett azzal, amit fizetnie kell minden hónapban. 3 hónappal ezelőtt úgy döntöttem én is, hogy veszek egy Tesla Saver ECO-t itthonra. Ez valóban energiát takarít meg!"*

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

 • Seregély Zoltán

  "Egy cukrászda tulajdonosa vagyok. Szezonban, nyáron a legnagyobb a villamosenergia-fogyasztásom. 2012-ben az Tesla Saver ECO-el, csak július és augusztus folyamán 55 000 Ft-ot spóroltam meg, de a következő hónapokban is továbbra csökkent áram költségem volt. Úgy döntöttem, hogy azt a pénzt, amit a nyári időszakban megspóroltam, év végén a munkásaimnak bónuszként kiosztottam."*

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

 • Horvát Árpád

  "Az elmúlt nyolc hónapban az 50 négyzetméteres lakásomban használtam, és nyugodtan mondhatom, hogy ez egy hatékony és minőséges termék. Eredmények az első hónapban a következők: a számlám 21 300 Ft-ról 14 000 Ft-ra csökkent. Nagyon meglepődtem, amikor szintén ennyire alacsony számlákat kaptam az elkövetkező hónapokban is. Bár először szkeptikus voltam, de soha nem bántam, hogy megvettem az Tesla Saver ECO-t."*

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

*Figyelmeztetés: A magas kereslet miatt a készletek korlátozottak! Ha ma megrendeli, garantáljuk a termék következő munkanapon történő leszállítását. Az oldalon látható hatások és eredmények nem garantálják a termék sikeres alkalmazását. A felhasználók túlnyomó többsége elégedett a termékkel, de vannak olyan felhasználók is, akik nem kapják meg a várt eredményeket. Ehhez garancia áll rendelkezésre, és a vásárlás után a pénzt visszatérítjük. Az oldal az elégedett felhasználók kijelentéseit mutatja. Ezek azok a felhasználók olyan nyilatkozatai, akik elégedettek a termékünkkel, és azt sikeresen használják, és a felhasználók továbbították a címünkre. Az egyes felhasználók kérésére egyes nevek megváltoztak. Minden eredetit a cég székhelyén tárolják.

Töltsd ki a folytatásban található űrlapot, hogy megrendeld az Tesla Saver ECO-t és kezdj el takarékoskodni azonnal!

Igen! Megrendelem az Tesla Saver ECO-t, hogy a villanyszámláimat csökkentsem akár 75% -al. Ha a villanyszámlám nem csökken, visszakapok 100% a termékre befizetett teljes összegből, mert ezzel a vásárlással kaptam pénzvisszatérítési garanciát.

Ma megrendelem promóciós áron 12290 Ft az eredeti ára 24580 Ft (máris spóroltam 12290 Ft).

Értem én hogy ez vásárlás kockázat nélkül, a kifizetés után 44 napon belül visszaadhatom a terméket és a pénzemet is visszakapom!Küldjük a megrendelését,
kérjük várjon!
Folytatásban töltsd ki az adatokat
Név
Vezetéknév
Utca
Házszám
Irányítószám
Helység
Telefon
E-mail
Termék
Hozzászólás
U.I. Biztositjuk a kiszállitást már a következő munka napon.
1 x - 24580 -50% 12290 Ft + postaköltség
2 x - 41800.00 -50% 20900 Ft + postaköltség
3 x - 54080.00 -50% 27040 Ft + postaköltség

A megrendelés elküldésével elfogadom a fizetési feltételeket

Átvételkor fizet
Kinalat a kedvezményes áron kapható példányokból:
11
Az utolsó
eladás napja:
100% biztonságos vásárlás

Különleges garancia: Ha nem csökken a villanyszámlád, használd a 44 napos garanciát. Küld vissza az Tesla Saver ECOt és mi a vásárlási összeg egészét visszautaljuk a bankszámládra. Minden kérdés és megindoklás nélkül.

U.I. Ne felejtsd el, hogy az Tesla Saver ECO egy szűrő, amely megszűri a nem kívánt impulzusokat, megszakadásokat, zajt és feszültséget, és stabilizálja a tápfeszültséget. Ily módon optimalizálja az energiafogyasztást és közvetlenül energiát takarít meg, ezzel egyidejűleg pénzt is.* Csak ez a készülék tudja számodra megtakarítani a villamos energia és a pénzed akár 75% -át is!*

U.U.I. Az Tesla Saver ECO hihetetlen hatékonysága miatt, a készlet gyorsan elfogy. Ezért azt javasoljuk, hogy rendeld meg most akciós áron, mert a következő szállítmányt már teljes áron fogjuk kínálni. Az ügyfeleink 98%-nak sikerült jelentősen csökkenteni a villanyszámlájukat. Ezért fontos, hogy megrendeld azonnal és a legegyszerűbb módon takaríts meg akár 75% -ot, a minden háztartásban szinte legnagyobb tételnek számító kiadáson - a villanyszámlán.* Mivel az Tesla Saver ECO-el már az első hónapban pénzt tudsz megtakarítani, azt javasoljuk, hogy rendeld meg már most!*

Kattints ide, hogy megkapd az Tesla Saver ECO odat, ami csökkenteni fogja a villanyszámládat!
*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.
Perfect Shop ltd. Labre flats, flat2, Triq San Guz, 2532 Victoria, Malta, e-mail: hu@perfectshop-mt.com. Termék: Tesla Saver ECO
x

Nem biztos benne, hogy a Tesla Saver ECO az igazi termék az Ön számára?

Küldjük az adatokat,
kérjük várjon!
Köszönjük az érdeklődését.
A szakértő tanácsadónk fogja Önt hivni abban az időszakban, amit kiválasztott.


Csukd be az ablakot

Beszélgessen a mi szakértő tanácsadónkkal. Ingyenesen hivja fel Önt, hogy válszoljon minden kérdésére, kapcsolatban a Tesla Saver ECO.